sol privado logo

About Sol Privado

4.6/5.0
4.5/5

What our customers say

Familie de Vries
Read More
Wat een droomvakantie! Deze villa was de perfecte keuze voor ons gezin. De ligging nabij het strand, restaurants en winkels maakte het zo handig en leuk. Het dakterras met de jacuzzi en buitenkeuken was absoluut het hoogtepunt. We hebben genoten van heerlijke maaltijden onder de sfeervolle pergola en ontspanning in de zon. Een echte aanrader!
Sarah
Read More
Onvergetelijk verblijf! De mastersuite op de eerste verdieping was adembenemend. Het ruime terras bood een prachtig uitzicht en de walk-in closet was een luxe extraatje. Het zwembad en de jacuzzi in de prachtig verlichte tuin zorgden voor ultieme ontspanning. Deze villa heeft echt alles wat je nodig hebt voor een luxe vakantie!
Robert
Read More
Een waar paradijs! De woonkamer met de raamdeuren creëerde een geweldige sfeer, gevuld met zonlicht en een verkoelende bries. De keuken was goed uitgerust en maakte het gemakkelijk om heerlijke maaltijden te bereiden. Het verwarmde zwembad en de buitenkeuken waren perfect voor gezellige avonden. We komen zeker terug!
Melissa
Read More
Pure ontspanning! Deze villa overtrof al onze verwachtingen. Het dakterras met ligstoelen en jacuzzi was de ideale plek om te genieten van de zon en het adembenemende uitzicht. De slaapkamers waren luxueus en comfortabel. De prachtig verlichte tuin met het verwarmde zwembad was een oase van rust. Een vakantie om nooit te vergeten

LASTEST NEWS

HELP & SUPPORT

Sol Privado is the platform for those looking for a luxury vacation villa in San Javier, region of Murcia, Spain! But wait, there's more. In addition to offering great accommodations, Sol Privado also offers a wealth of tips and tricks to make the most of your vacation. From activities and sights to the best places to eat and drink, Sol Privado shares everything you need to make your vacation in San Javier an unforgettable experience. So what are you waiting for? Book your vacation with Sol Privado and discover the beauty of San Javier!

Known from:

LUXURY HOUSE TO RENT IN SPAIN

4.8/5.0
4.8/5